Ένταση μετά το ντέρμπι στο ΓΣΠ - Οπαδοί έβαλαν φωτιά κοντά στον αυτοκινητόδρομο

Ένταση μετά το ντέρμπι στο ΓΣΠ - Οπαδοί έβαλαν φωτιά κοντά στον αυτοκινητόδρομο

Οπαδοί φαίνεται να έθεσαν φωτιά σε οικόπεδα κοντά στον αυτοκινητόδρομο πλησίον του γηπέδου ΓΣΠ, μετά το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά το τέλος του παιχνιδιού, οπαδοί φαίνεται να έθεσαν φωτιά σε παρακείμενα οικόπεδα κοντά στο Nuevo Campo.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής αλλά και της Αστυνομίας, για να κατασβέσουν την πυρκαγιά και να επαναφέρουν την τάξη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν σε διάφορες εστίες πυρκαγιών ξηρών χόρτων με τέσσερα συνολικά πυροσβεστικά οχήματα παρά το στάδιο Γ.Σ.Π.

Σε κάποιες περιπτώσεις επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές και οχήματα.

Επιπρόσθετα καίγεται και όχημα το οποίο ήταν σε κίνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE