«Έκοψαν» το γήπεδο για δύο χρόνια σε 46χρονο - Συμμετείχε σε επεισόδια στο «Στέλιος Κυριακίδης»

«Έκοψαν» το γήπεδο για δύο χρόνια σε 46χρονο - Συμμετείχε σε επεισόδια στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε σήμερα πρόστιμο ύψους €1,200 σε 46χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της οχλαγωγίας σε αθλητικό χώρο, παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκλησης ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου, καθώς και παρακώλυσης της ομαλής διεξαγωγής αγώνα.

Το Δικαστήριο εξέδωσε επίσης εναντίον του 46χρονου, διάταγμα αποκλεισμού του από αθλητικούς χώρους για περίοδο δύο χρόνων.

Ο 46χρονος είχε εντοπιστεί μέσω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, να συμμετέχει σε επεισόδια που έγιναν στις 12 Μαρτίου, 2022 πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE