Τρομακτικό σκηνικό στη Βραζιλία: Κορίτσια χορεύουν αγκαλιασμένα και ανοίγει η γη και της «καταπίνει»

Τρομακτικό σκηνικό στη Βραζιλία: Κορίτσια χορεύουν αγκαλιασμένα και ανοίγει η γη και της «καταπίνει»

Τον τρόμο βίωσε μια παρέα κοριτσιών, που διασκέδαζε σε πάρτι στη Βραζιλία, όταν ξαφνικά άνοιξε κυριολεκτικά η γη και τις «κατάπιε».

Υπό τους ήχους μουσικής, τα κορίτσια χορεύουν και χοροπηδάνε αγκαλιασμένα, όταν ξαφνικά υποχωρεί το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και πέφτουν μέσα σε μια μεγάλη τρύπα.

 

Προφανώς, ήταν ένα παλιό πηγάδι το οποίο είχαν καλύψει με τσιμέντο, αλλά αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα τα κορίτσια να πέσουν μέσα.

Αμέσως έσπευσαν οι καλεσμένοι να τις βγάλουν, με τις γυναίκες να έχουν τραυματιστεί, αλλά να μην έχει συμβεί κάτι χειρότερο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.