Τρομακτικό σκηνικό στη Βραζιλία: Κορίτσια χορεύουν αγκαλιασμένα και ανοίγει η γη και της «καταπίνει»

Τρομακτικό σκηνικό στη Βραζιλία: Κορίτσια χορεύουν αγκαλιασμένα και ανοίγει η γη και της «καταπίνει»

Τον τρόμο βίωσε μια παρέα κοριτσιών, που διασκέδαζε σε πάρτι στη Βραζιλία, όταν ξαφνικά άνοιξε κυριολεκτικά η γη και τις «κατάπιε».

Υπό τους ήχους μουσικής, τα κορίτσια χορεύουν και χοροπηδάνε αγκαλιασμένα, όταν ξαφνικά υποχωρεί το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και πέφτουν μέσα σε μια μεγάλη τρύπα.

 

Προφανώς, ήταν ένα παλιό πηγάδι το οποίο είχαν καλύψει με τσιμέντο, αλλά αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα τα κορίτσια να πέσουν μέσα.

Αμέσως έσπευσαν οι καλεσμένοι να τις βγάλουν, με τις γυναίκες να έχουν τραυματιστεί, αλλά να μην έχει συμβεί κάτι χειρότερο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE