Ο Αντόνιο Γκουτέρες καταδικάζει την «κλιμάκωση», μετά τη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα

Ο Αντόνιο Γκουτέρες καταδικάζει την «κλιμάκωση», μετά τη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, καταδίκασε την Τρίτη τη δοκιμή από τη Βόρεια Κορέα βαλλιστικού πυραύλου που πέταξε πάνω από την Ιαπωνία, καταγγέλλοντας μια "κλιμάκωση", ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

"Είναι σαφώς μια κλιμάκωση", δήλωσε ο Στεφάν Ντουζαρίτς. Ο γενικός γραμματέας "καλεί την κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας να επαναλάβει τον διάλογο με τις ενδιαφερόμενες πλευρές προκειμένου να επιτευχθεί αυτού που ζητούμε εδώ και πολύ καιρό, μια πλήρης και επαληθεύσιμη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου", είπε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE