Διαμαρτυρία έξω απο τη Νομική Υπηρεσία - Ζητούν την επιστροφή Μάτσα στην υπόθεση Θανάση

Διαμαρτυρία έξω απο τη Νομική Υπηρεσία - Ζητούν την επιστροφή Μάτσα στην υπόθεση Θανάση

Παγκύπρια διαμαρτυρία έξω από την Νομική Υπηρεσία το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου στις 16:00 το απόγευμα. Ζητούν επιστροφή του ποινικού ανακριτή, Σάββα Μάτσα στην υπόθεση δολοφονίας του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου.

Αντιδράσεις για την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας, να αφήσει εκτός των ερευνών τον ποινικό ανακριτή, Σάββα Μάτσα. Να σημειωθεί ότι ο κ.Μάτσα ήταν ένας εκ των δύο ποινικών ανακριτών της υπόθεσης για την υπόθεση δολοφονίας του 26χρονου εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός πριν από 17 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

Την ελπίδα ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα, μέσω του σχεδίου Αμάλθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέφρασε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.