Σοφία Χατζηπαντελή:  Το απίστευτο σχόλιο για την είσοδο της Mary Vitinaros στο GNTM

Σοφία Χατζηπαντελή:  Το απίστευτο σχόλιο για την είσοδο της Mary Vitinaros στο GNTM

H Μαίρη Βιτινάρος έκανε την εμφάνισή της στο GNTM, στη φάση του Bootcamp, έχοντας τον ρόλο της model instractor των επίδοξων διαγωνιζομένων κοριτσιών.

Το γεγονός αυτό αυτή θέλησε να σχολιάσει η Σοφία Χατζηπαντελή - η guest κριτής που έκανε μεγάλη εντύπωση φέτος σε τηλεθεατές του παιχνιδιού και μη - κάπως καυστικά.

Η Σοφία Χατζηπαντελή φαίνεται πως έσκασε δημοσίως στα γέλια με την είσοδο της Μαίρης Βιτινάρος στο παιχνίδι.

"Χαχαχαχ καλό" έγραψε σε ένα από τα instastories της. Παρόμοιο σχόλιο άφησε και στον επίσημο λογαριασμό του "GNTM".

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κινήσεις της αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στα social media.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.