ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση: «Εγώ τα ονόματα τα ξέρω» - «Έδιωξαν τον κύριο Μάτσα επειδή τον φοβήθηκαν»

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση: «Εγώ τα ονόματα τα ξέρω» - «Έδιωξαν τον κύριο Μάτσα επειδή τον φοβήθηκαν»

Ξεσπά και πάλι η μητέρα του Θανάση απαιτώντας την άμεση επιστροφή του ποινικού ανακριτή, κύριου Μάτσα στην υπόθεση του γιου της.

Μιλώντας στο «Πρωτοσέλιδο», σχολίασε έξαλλη πως «Έδιωξαν τον κύριο Μάτσα επειδή τον φοβήθηκαν για τις αλήθειες που λέει. Είναι συνηθισμένοι να τα κουκουλώνουν και να τα ελέγχουν όλα»

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι «παρεμβαίνουν στις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου. Οι έρευνες που γίνονται είναι από εμάς τους γονείς με απόφαση του Υπουργικού συμβουλίου». Παράλληλα εξήγησε ότι σχετική απόφαση έλεγε ότι «το κράτος είναι έτοιμο να παράσχει προς τους γονείς του θανούντος οικονομική στήριξη για περαιτέρω διερεύνηση από εμπειρογνώμονα της επιλογής τους»

«Τον ίδιο χρόνο και μετά από παρέμβαση της Αυστραλιανής πρεσβείας άρχισε ξανά η έρευνα από την Αστυνομία και συγκεκριμένα από την Λεμεσό και επειδή έγινε όλη αυτή η συγκάλυψη φέραμε ένσταση και πήγε η υπόθεση στο ΤΑΕ Λευκωσίας και κράτησε 4 χρόνια. Αγανάκτησα και άρχισα τις διαμαρτυρίες έξω από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας. Μετά από αυτές τις διαμαρτυρίες έβγαλαν ένα πόρισμα που δεν έλεγε τίποτα», συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας, η κυρία Ανδριάνα σημείωσε ότι «ήθελαν όλα να γίνονται κάτω από το δικό τους έλεγχο όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα με την απομάκρυνση του κύριου Μάτσα. Απαιτούμε να έρθει πίσω και να συνεχίσει η έρευνα, 17 χρόνια μας βασανίζουν γι’ αυτό και θα γίνει διαμαρτυρία το Σάββατο έξω από τα γραφεία τους»

«Είναι προσβολή για ένα κράτος δικαίου να κάνει αυτά τα πράγματα. Όλοι αυτοί που φταίνε πρέπει να τιμωρηθούν», πρόσθεσε.

Όσο αφορά την απόφαση να τους δοθεί μέρος του πορίσματος είπε χαρακτηριστικά «Εγώ τα ονόματα τα ξέρω από την πρώτη στιγμή και έχω όλα τα έγγραφα με όλες τις έρευνες που έχουν κάνει τα έχω στα χέρια μου»

Καταλήγοντας, η μητέρα του Θανάση επισήμανε ότι όλα αυτά οδηγούν και σε δεύτερο έγκλημα.

«Ένα παιδί που το σκοτώνουν που ήρθε από την άλλη άκρη της γης για να υπηρετήσει στο στρατό και να το σκοτώσουν οι ίδιοι και μετά οι άλλοι να του σπιλώσουν το όνομα του, αυτό είναι ένα δεύτερο έγκλημα»

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top