Θέλουν να κάνουν την Ευρώπη να... συζητά για την Ομόνοια!

Θέλουν να κάνουν την Ευρώπη να... συζητά για την Ομόνοια!

Πανέτοιμοι για το αποψινό (06/10, 19:45) ιστορικό ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι άπαντες στην Ομόνοια.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Κυπριακή ομάδα είναι φυσικά το απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Όλοι στο "Ηλίας Πούλλος" το περιμένουν πως και πως και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE