Θέλουν να κάνουν την Ευρώπη να... συζητά για την Ομόνοια!

Θέλουν να κάνουν την Ευρώπη να... συζητά για την Ομόνοια!

Πανέτοιμοι για το αποψινό (06/10, 19:45) ιστορικό ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι άπαντες στην Ομόνοια.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Κυπριακή ομάδα είναι φυσικά το απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Όλοι στο "Ηλίας Πούλλος" το περιμένουν πως και πως και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE