Θέλουν να κάνουν την Ευρώπη να... συζητά για την Ομόνοια!

Θέλουν να κάνουν την Ευρώπη να... συζητά για την Ομόνοια!

Πανέτοιμοι για το αποψινό (06/10, 19:45) ιστορικό ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι άπαντες στην Ομόνοια.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Κυπριακή ομάδα είναι φυσικά το απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Όλοι στο "Ηλίας Πούλλος" το περιμένουν πως και πως και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE