Θέλουν να κάνουν την Ευρώπη να... συζητά για την Ομόνοια!

Θέλουν να κάνουν την Ευρώπη να... συζητά για την Ομόνοια!

Πανέτοιμοι για το αποψινό (06/10, 19:45) ιστορικό ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι άπαντες στην Ομόνοια.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Κυπριακή ομάδα είναι φυσικά το απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Όλοι στο "Ηλίας Πούλλος" το περιμένουν πως και πως και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE