Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου την επόμενη εβδομάδα

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου την επόμενη εβδομάδα

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης θα πραγματοποιούνται από τις 10 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «την περίοδο 10/10/2022 – 14/10/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι και την έξοδο Κοφίνου».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει εναλλάξ η μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση Κοφίνου – Λάρνακα σε απόσταση 3 περίπου χιλιομέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με κατάλληλη σήμανση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE