ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη Αβέρωφ Νεοφύτου στην Europa Donna Κύπρου - Κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία με τις ροζ φιγούρες

Στήριξη Αβέρωφ Νεοφύτου στην Europa Donna Κύπρου - Κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία με τις ροζ φιγούρες

Επίσκεψη στο σπίτι της Europa Donna Κύπρου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές κ. Σάβια Ορφανίδου, κ. Χαράλαμπο Πάζαρο και τον Βουλευτή και Αντιπρόεδρο κ. Ευθύμιο Δίπλαρο. Με το πέρας της επίσκεψης η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου κ. Μαίρη Περδίου, δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είχαμε την τιμή να μας επισκεφθεί στο σπίτι της Europa Donna στη Λευκωσία ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Συζητήσαμε μαζί του τα θέματα της νέας εκστρατείας που έχουμε σαν σύνδεσμος. Την εκστρατεία που έχει όνομα το Δικαίωμα στη λήθη και διεκδίκηση μιας ζωής χωρίς διακρίσεις. Την εξασφάλιση πρόσβασης σε ασφαλιστικά συμβόλαια για όλους τους καρκινοπαθείς και κατ΄επέκταση την πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές διευκολύνσεις. Συζητήσαμε με τον υποψήφιο Πρόεδρο τα θέματα που απασχολούν τον σύνδεσμό μας και ο ίδιος εξέφρασε την προθυμία του να υποστηρίξει το έργο μας σε όλες τις φάσεις των δραστηριοτήτων μας».

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Μάριος Χαραλαμπίδης τόνισε τα εξής:

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς ως Σύνδεσμος Ασθενών με Καρκίνο του Μαστού και των Ωοθηκών να νιώθουμε έμπρακτα τη στήριξη της πολιτείας και θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου και τον σεβασμό μου που ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου είναι έμπρακτος υποστηρικτής του έργου και των δράσεων του οργανισμού μας.

Συζητήσαμε σήμερα τα διάφορα θέματα που μας απασχολούν στην παρουσία Βουλευτών του Δημοκρατικού Συναγερμού οι οποίοι οφείλω να ομολογήσω είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια.

Καλούμε όλο τον κόσμο στην πορεία μας με τις ροζ φιγούρες το Σάββατο για να περπατήσουν μαζί μας και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στη λήθη. Ένα δικαίωμα το οποίο η ομάδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή γύρω μου και ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου όπως μας διαβεβαίωσε θα είναι δίπλα μας σε όλο τον αγώνα μέχρι να το πετύχουμε».

Εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού ο κ. Δίπλαρος τόνισε τα εξής:

«Έχουμε συνοδεύσει τον Πρόεδρο της παράταξης και υποψήφιο Προέδρο Αβέρωφ Νεοφύτου εδώ στο σπίτι της Europa Donna ακριβώς για να εκφράσουμε τη διαχρονική στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Προέδρου Αβέρωφ Νεοφύτου στην προσπάθεια την οποία καταβάλει η Europa Donna που κλείνει φέτος 20 χρόνια προσφοράς προς τον πάσχοντα ασθενή.

Θέλουμε αγαπητέ μας Μάριε, αγαπητή μας Μαίρη να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για το θεάρεστο, πολύπλευρο έργο το οποίο επιτελείτε και εσάς προσωπικά αλλά και το προσωπικό σας. Η στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκτός από διαχρονική είναι εκεί. Θέλουμε να ευελπιστείτε και να στηρίζεστε πάνω σ΄αυτή τη στήριξη και εντός και εκτός της Βουλής. Μαζί έχουμε συγκεκριμένους στόχους να υλοποιήσουμε και εκτιμούμε ότι αυτούς τους στόχους που ειδικά φέτος έχουμε δρομολογήσει με την ψήφιση συγκεκριμένης νομοθεσίας για το δικαίωμα στη λήθη από τους καρκινοπαθείς μας, όπως έχουμε πρωτοστατήσει να ξέρετε ότι θα το φέρουμε εις πέρας πολύ σύντομα γιατί θεωρούμε ότι είναι ένα δίκαιο αίτημα των καρκινοπαθών μας. Και πάλι σας συγχαίρουμε γι΄αυτή την εξαιρετική δουλειά και έργο που επιτελείτε και οφείλουμε να πούμε ότι αγγελιάζεται απ΄όλη την κοινωνία των πολιτών. Να είστε πάντα καλά και ο Θεός μαζί σας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top