ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Τι επιφυλάσσει το μενού για το σαββατοκύριακο - Πότε θα δούμε ξανά βροχές

Καιρός: Τι επιφυλάσσει το μενού για το σαββατοκύριακο - Πότε θα δούμε ξανά βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα αναμένεται να παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις, σε αρκετές περιοχές. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά, στα νοτιοδυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Παρασκευή, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού, το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το απόγευμα τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί μετά το μεσημέρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που σε κάποιες περιοχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται στο δυτικό μισό του νησιού πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Αργότερα, ο καιρός αναμένεται να καταστεί μερικώς συννεφιασμένος σε αρκετές περιοχές και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και σε περιοχές στα ανατολικά του νησιού, το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Κυριακή, διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά, η οποία το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσει μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που αργότερα θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά, μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο, για να κυμανθεί γενικά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται σταδιακή άνοδος στη θερμοκρασία για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top