Βρέθηκαν στην κατοχή του 42.950 ευρώ - Χειροπέδες σε 29χρονο

Βρέθηκαν στην κατοχή του 42.950 ευρώ - Χειροπέδες σε 29χρονο

Στη σύλληψη ενός 29χρονου προέβη το βράδυ της Πέμπτης η αστυνομία στη Λεμεσό. Στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό. Μέλη της ΥΚΑΝ τον ερεύνησαν μετά από πληροφορία ότι εμπορευόταν ναρκωτικά.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η σύλληψη του έγινε μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας, σύμφωνα με την οποία 23χρονος είχε στην κατοχή του και πουλούσε ναρκωτικές ουσίες. Μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία συνολικά 42.950 ευρώ, εκ των οποίων οι 15 χιλιάδες σε θάλαμο του ψυγείου και 23.000 σε μεταλλικό κιβώτιο πίσω από το ψυγείο.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση των χρημάτων, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Είναι ύποπτος για αδικήματα παράνομης κατοχής χρηματικού ποσού και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

Η Νέα Υόρκη, δεν έφερε την πολυπόθητη επανεκκίνηση του Κυπριακού. Έφερε, όμως, κάτι εξίσου σημαντικό: μια καθαρότερη εικόνα, για το πόσο δύσκολος, είναι ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά.

BEST OF TOTHEMAONLINE