ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Η εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, αρωγός για την ειρήνη»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Η εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, αρωγός για την ειρήνη»

Συναντήσεις με τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Ελλάδας, πραγματοποίησε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό Άμυνας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, συζητήθηκαν σειρά από ζητήματα όπως, η τουρκική παρεμβατικότητα σε Κύπρο και Ελλάδα και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στη συνάντηση του με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ενημέρωσε για τη στασιμότητα που υπάρχει στο Κυπριακό Ζήτημα, αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ν’ αρθεί το αδιέξοδο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την επανέναρξη των συνομιλιών. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι διεθνείς και ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τόνισε την ανάγκη που υπάρχει για εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, ώστε να επέλθει στην περιοχή ειρήνη και σταθερότητα αλλά και το όραμά του να καταστεί η Κύπρος γέφυρα ειρήνης και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο, μέσω της ανάπτυξης εξωτερικής πολιτικής αρχών και πολυεπίπεδων πρωτοβουλιών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Εμφανίζεται» ξανά ο καιρός του καλοκαιριού και φέρνει 40άρια - Δείτε ζωντανά την εξέλιξή του

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Το ερωτηματολόγιο που αποκάλυψε ότι ο Λύτρας χτύπησε τη σύζυγό του

Πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα 20χρονου καταζητούμενου για διάρρηξη και κλοπήΑνέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Το χαρτοφυλάκιο μετανάστευσης και ασύλου παρέλαβε σήμερα, 19 Ιουνίου 2024, από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου, ο Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας δρ Νικόλας Α. Ιωαννίδης, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top