ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοκαριστικές σκηνές στο ΓΣΠ - Σύλληψη ατόμου για ανάσυρση μαχαιριού - Δείτε βίντεο

Σοκαριστικές σκηνές στο ΓΣΠ - Σύλληψη ατόμου για ανάσυρση μαχαιριού - Δείτε βίντεο

Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα χθες βράδυ επικράτησε ένταση στην κερκίδα.

Οπαδοί ήρθαν σε αντιπαράθεση με άτομο που φέρεται να συνόδευε παράγοντες της Καρμιώτισσας, με την κατάσταση να... ξεφεύγει και την αστυνομία να παρεμβαίνει και να προχωρεί σε σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου για κατοχή και ανάσυρση μαχαιριού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ασυνομίας, μέλη της Δύναμης συνέλαβαν βάσει δικαστικού εντάλματος 34χρονο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας και παράνομης παραμονής του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αριθμός οπαδών των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Επενέβησαν μέλη της Αστυνομίας καθώς επίσης και ιδιώτες φύλακες για αποκατάσταση της τάξης.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο να έχει στην κατοχή του μεγάλο μαχαίρι. Αυτός αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στις τουαλέτες του σταδίου όπου, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην παρουσία του, εντοπίστηκε σε κάλαθο, δεύτερο μαχαίρι.

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου όπου ανακρίθηκε και στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε βίντεο στο ThemaSports.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top