ΑΠΟΕΛ: «Θα προχωρήσουμε σε λεπτομερή έρευνα για το συμβάν»

ΑΠΟΕΛ: «Θα προχωρήσουμε σε λεπτομερή έρευνα για το συμβάν»

Ανάρτηση για το χθεσινό περιστατικό στο ΓΣΠ έκανε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος με τη σειρά του τονίζει πως θα προχωρήσει σε έρευνα.

Η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ:

Σε σχέση με το χθεσινό περιστατικό όπου άτομο ανέσυρε μαχαίρι απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, οφείλουμε να συγχαρούμε τους επιτηρητές σταδίου καθώς και την αστυνομία που ενήργησαν άμεσα σε μια απονενοημένη ενέργεια ενός επικίνδυνου ατόμου που δεν έχει καμία δουλειά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάρτησης στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE