ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφάνου: Προανήγγειλε αλλαγές στο κόμμα μετά τις Προεδρικές - Αβέρωφ και Χριστοδουλίδης «εμπαίζουν τον λαό»

Στεφάνου: Προανήγγειλε αλλαγές στο κόμμα μετά τις Προεδρικές - Αβέρωφ και Χριστοδουλίδης «εμπαίζουν τον λαό»

 

Το ΑΚΕΛ έβαλε πλάτη για το ΓεΣΥ και συνεχίζει να στηρίζει τη μεταρρύθμιση αυτή, προκειμένου να αντιμετωπισθούν όσοι υποσκάπτουν το Γενικό Σχέδιο Υγείας, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται και στο κυβερνητικό στρατόπεδο, δήλωσε ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, μιλώντας στην 27η επαρχιακή συνδιάσκεψη του κόμματος του στην επαρχία Πάφου.

Το κόμμα του, ανέφερε, διακρίνεται για τον πολιτικό του πολιτισμό και συνεργάζεται πολλές φορές και με αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις, όταν πρόκειται να στηριχθούν πολιτικές προς όφελος του συνόλου του λαού. Το ΑΚΕΛ έχει άμεση σχέση με τον λαό και αγωνίζεται διαχρονικά για την επίλυση των προβλημάτων του κόσμου, επεσήμανε, τονίζοντας ότι το κόμμα του διαθέτει κύρος διεθνώς.

Σε τέσσερα χρόνια το κόμμα του συμπληρώνει ένα αιώνα ζωής και οι φίλοι και υποστηρικτές του αισθάνονται υπερήφανοι, συνέχισε, για όσα προσέφερε στον λαό της Κύπρου. Οφείλει να συνεχίσει με το ίδιο σφρίγος και ζωντάνια και για τα επόμενα εκατό χρόνια, συμπλήρωσε. Προανήγγειλε αλλαγές στο κόμμα, αμέσως μετά τις προεδρικές εκλογές, μέσα από το καταστατικό συνέδριο, σημειώνοντας ότι η υφιστάμενη δομή δεν αρκεί πλέον επειδή υπάρχουν πια νέες κοινωνικές πραγματικότητες. «Δεν θα κλειστούμε στο καβούκι μας», είπε, «αλλά θα δημιουργήσουμε νέες δομές, μαζί με τις παλιές προκειμένου το κόμμα να αγκαλιάσει την κοινωνία και η κοινωνία να αγκαλιάσει το ΑΚΕΛ».

Για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, ο Στέφανος Στεφάνου επέκρινε τους υποψηφίους προέδρους Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη ότι «εμπαίζουν τον λαό, επιχειρώντας να παρουσιάσουν λύσεις για τα προβλήματα, που η δική τους κυβέρνηση έχει προκαλέσει». Προειδοποίησε τους ψηφοφόρους να μην παρασυρθούν διότι «μετά από την απομάκρυνση από την κάλπη» οι ίδιοι θα πληρώσουν το λάθος τους. Χρειάζεται, ανέφερε, μια νέα κυβέρνηση με ένα προοδευτικό πρόεδρο που θα φέρει την αλλαγή. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, κατέληξε, έχει όλα τα εχέγγυα για αυτή την αλλαγή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top