LIKE ONLINE

Άνδρας στην Αγγλία πλήρωσε 35.000 λίρες στην Uber για διαδρομή 15 λεπτών

Άνδρας στην Αγγλία πλήρωσε 35.000 λίρες στην Uber για διαδρομή 15 λεπτών

Σε πολλούς έχει συμβεί να ξυπνάνε μετά από ένα «ταραχώδες» βράδυ και να παθαίνουν σοκ όταν νηφάλιοι πια συνειδητοποιούν πόσα χρήματα ξόδεψαν στην έξοδο τους.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να έπαθε ένας άντρας στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα ξέφρενο μεθύσι που είχε ο νεαρός Oliver Kaplan, ξύπνησε όχι μόνο με πονοκέφαλο αλλά και με μια χρέωση μαμούθ από την Uber για μια διαδρομή μόλις έξι χιλιομέτρων.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ταξίδευε από το Hyde στο Ashton-under-Lyne για να συναντήσει φίλους μετά τη δουλειά, μια διαδρομή τεσσάρων μιλίων για την οποία συνήθως πλήρωνε 10 με 11 λίρες. Την επομένη όμως συνειδητοποίησε ότι η γνωστή εταιρία είχε προσπαθήσει να χρεώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μια σύντομη διαδρομή με ταξί.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun για το ατυχές μπέρδεμα, είπε: «Ο οδηγός με πήγε ακριβώς εκεί που έπρεπε να πάω. Ήταν μια διαδρομή 15 λεπτών και ο λογαριασμός λέγεται ότι ήταν μεταξύ 10 και 11 λιρών, χρεωμένος πάντα στη χρεωστική μου κάρτα. Αλλά όταν ξύπνησα με το μεθύσι, το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν μια χρέωση άνω των 35.000 λιρών. Το ποσό δεν μπορούσε φυσικά να ληφθεί επειδή δεν είχα επαρκή κεφάλαια. Αν είχα τόσα χρήματα, θα έπρεπε να τους κυνηγήσω για επιστροφή χρημάτων».

Το μοιραίο λάθος φαίνεται να έκανε οδηγός της Uber ο οποίος ενδέχεται να μπέρδεψε το Ashton-under-Lyne στο Tameside, στο Μάντσεστερ, με ένα άλλο ομώνυμο μέρος κοντά στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας περίπου 10.000 μίλια μακριά!

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top