LIKE ONLINE

Οργή με νηπιαγωγό στις ΗΠΑ που φοράει τη μάσκα του «Scream» για να τρομάξει μικρά παιδιά

Οργή με νηπιαγωγό στις ΗΠΑ που φοράει τη μάσκα του «Scream» για να τρομάξει μικρά παιδιά

Οργή στο κόσμο του διαδικτύου προκαλεί βίντεο, στο οποίο φαίνονται εργαζόμενοι σε παιδικό σταθμό του Μισισιπή στις ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τη μάσκα του "Scream", για τρομάξουν τα «ανήσυχα» παιδιά.

Συγκεκριμένα, τα πλάνα που έκαναν την εμφάνιση τους τις προηγούμενες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν αρκετούς εργαζόμενους σε νηπιαγωγείο να προσπαθούν να τρομάξουν τα παιδιά για να έχουν καλύτερη συμπεριφορά.

Ένα από τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν ευρέως στο διαδίκτυο δείχνει εργαζόμενο παιδικού σταθμού να απευθύνεται στη γυναίκα με τη μάσκα λέγοντας της να αποφύγει ορισμένα νήπια που ήταν «καλά».

Τα παιδιά φαίνονται να κλαίνε με αναφιλητά καθώς η δασκάλα τους κάνει βόλτα στις τάξεις, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας σε εκείνα, φορώντας πάντα τη μάσκα από την ταινία "Scream".

Σε άλλη στιγμή απεικονίζεται η γυναίκα να σκύβει προς ένα παιδί που δεν είχε καλή συμπεριφορά και να το ρωτάει «είσαι κακός, μήπως πρέπει να σε βγάλω έξω;».

Το παιδί, εμφανώς αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του στην ερώτησή της.
Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο του νεαρού αγοριού πριν του φωνάξει «πρέπει να είσαι καλό παιδί». Στη συνέχεια, η παιδαγωγός αλλάζει αίθουσα καθώς τα παιδιά στο πρώτο δωμάτιο συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα παιδιών «πρέπει να είστε έτοιμα».

Τουλάχιστον τρία παιδιά φαίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ένα ράφι καθώς η γυναίκα χτυπάει την πόρτα και πλησιάζει προς το μέρος τους.

Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία μικρά παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε.

Η νηπιαγωγός πλησιάζει τα παιδιά και στη συνέχεια επιχειρεί να κυνηγήσει ένα από αυτά που κλαίει και τρέχει μακριά. Αφού διατάζει τα παιδιά να "καθαρίσουν" στη συνέχεια ουρλιάζει προς αυτά, προκαλώντας τα κλάματα τους.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top