LIKE ONLINE

Βγάζει τρελά λεφτά στο OnlyFans - O 48χρονος με μπυροκοιλιά που γίνεται «φέτες» - Δείτε βίντεο

Βγάζει τρελά λεφτά στο OnlyFans - O 48χρονος με μπυροκοιλιά που γίνεται «φέτες» - Δείτε βίντεο

Ένας άνδρας βγάζει χιλιάδες ευρώ στο OnlyFans επειδή χρησιμοποιεί τις κοιλιακές του ικανότητες.

Ένας 48χρονος από το Μέντγουεϊ του Κεντ έχει μετατρέψει μια παράξενη ικανότητά του σε μια εξαιρετικά κερδοφόρα επιχείρηση στο OnlyFans. Κάθε βίντεο του Simon στο Tik Tok γίνεται αμέσως viral.

Ο λόγος; Ένα από τα κορυφαία κόλπα του είναι να δείχνει στη κάμερα τη γυμνασμένη του κοιλιά, η οποία μετατρέπεται σε λίγα δευτερόλεπτα σε μπυροκοιλιά και το αντίστροφο.

Δείτε όλα τα βίντεο στο προφίλ του στο τικ τοκ.

Στο Tik Tok μπορεί να βρει ο καθένας παράξενα και απίστευτα βίντεο. Στο προφίλ του Simon υπάρχουν πάρα πολλά. Σε κάποια βίντεο δημιουργεί κυματισμούς με τη κοιλιά του, ενώ σε άλλα χορεύει γνωστούς χορούς της κοιλιάς με μεγάλη επιτυχία.

 Πολλοί αναρωτιούνται αν τα συγκεκριμένα βίντεο είναι κανονικά ή μοντάζ. Άτομα που το γνωρίζουν απαντάνε σε σχόλια του Tik Tok ότι είναι αληθινά τα βίντεο και ο ταλαντούχος άνδρας χρησιμοποιεί τις ικανότητες του για να κάνει πραγματικές τις φαντασιώσεις των ανθρώπων.

Επιπλέον ο Simon εξήγησε πώς έβαλε τα βίντεο του στο OnlyFans μόνο αφού η οικογενειακή του κατάσταση κατέρρευσε και εγκατέλειψε τη σύζυγο και τα παιδιά του και επειδή είχε να πληρώσει τη μισή υποθήκη για το σπίτι της οικογένειας, ενώ νοίκιαζε αλλού.

Συγκεκριμένα είπε: «Βγάζω περίπου 100 λίρες τη βδομάδα κατά μέσο όρο, είναι αρκετά για να με κρατούν στα μαύρα, καθώς συμπληρώνουν τα χρήματά μου». Χωρίς το OnlyFans, ισχυρίζεται ότι θα είχε «χρεοκοπήσει», καθώς «πλήρωνε ήδη περισσότερα από αυτά που εισέπραττε», δεν πληρωνόταν καλά ως τραπεζικός υπάλληλος και υπέφερε.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top