Νίκος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για επαφές - Βλέπει Μητσοτάκη, Δένδια και Τσίπρα

Νίκος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για επαφές - Βλέπει Μητσοτάκη, Δένδια και Τσίπρα

Για την Αθήνα αναχωρεί αύριο το πρωί ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου θα πραγματοποιήσει σημαντικές επαφές με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Υπουργούς και την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί αύριο (Δευτέρα 10 Οκτωβρίου) στις 17:00, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, καθώς επίσης τον Δήμαρχο Αθηνών κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, θα πραγματοποιήσει επίσης μεταξύ άλλων, συναντήσεις με οργανώσεις Κυπρίων Ελλάδας, καθώς και με την Πανελλήνια Επιτροπή Αγνοουμένων, ενώ θα παραστεί και θα μιλήσει σε συγκέντρωση Κυπρίων που διαμένουν στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, θα παραχωρήσει επίσης συνεντεύξεις σε Ελλαδικά ΜΜΕ.

Ο κ. Χριστοδουλίδης επιστρέφει στην Κύπρο την Τετάρτη το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE