Νίκος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για επαφές - Βλέπει Μητσοτάκη, Δένδια και Τσίπρα

Νίκος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για επαφές - Βλέπει Μητσοτάκη, Δένδια και Τσίπρα

Για την Αθήνα αναχωρεί αύριο το πρωί ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου θα πραγματοποιήσει σημαντικές επαφές με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Υπουργούς και την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί αύριο (Δευτέρα 10 Οκτωβρίου) στις 17:00, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, καθώς επίσης τον Δήμαρχο Αθηνών κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, θα πραγματοποιήσει επίσης μεταξύ άλλων, συναντήσεις με οργανώσεις Κυπρίων Ελλάδας, καθώς και με την Πανελλήνια Επιτροπή Αγνοουμένων, ενώ θα παραστεί και θα μιλήσει σε συγκέντρωση Κυπρίων που διαμένουν στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, θα παραχωρήσει επίσης συνεντεύξεις σε Ελλαδικά ΜΜΕ.

Ο κ. Χριστοδουλίδης επιστρέφει στην Κύπρο την Τετάρτη το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE