Μαρία Κορινθίου: Η συμφωνία με Γιώργο Λιάγκα για το πρωινό - «Πάντα ό,τι κάνω το κάνω επειδή η καρδούλα μου λέει ναι»

Μαρία Κορινθίου: Η συμφωνία με Γιώργο Λιάγκα για το πρωινό - «Πάντα ό,τι κάνω το κάνω επειδή η καρδούλα μου λέει ναι»

Βρέθηκε τελικά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό» του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα. Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην παρέα του «Πρωινού», προκειμένου να αντικαταστήσει τη Δούκισσα Νομικού, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει.

Η ηθοποιός που συνδέεται με μια μακρόχρονη φιλία με τον Γιώργο Λιάγκα και που την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του, πλέον θα έχει μόνιμο ρόλο σε αυτή αφού είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού στις πιο γυναικείες στήλες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», η Μαρία Κορινθίου με τον δικό της έμμεσο τρόπο επιβεβαίωσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να πει ναι σε αυτή την πρόταση.

«Στη ζωή μου και τα επαγγελματικά μου είναι όλα καλά. Ό,τι είναι να ακούσετε θα το ακούσετε. Ό,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει… Ό,τι αποφασίζω να κάνω στη ζωή μου το κάνω επειδή πραγματικά το θέλω, δεν έχω καμία ψυχική ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση και να κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Πάντα ό,τι κάνω το κάνω επειδή η καρδούλα μου λέει ναι και επειδή το ενστικτό μου λέει ότι όλα θα είναι καλά. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε και να είναι αυτό. Πάνω από όλα, το νούμερο ένα για μένα είναι να μιλάει η ψυχούλα μου, να με ευχαριστεί και το κλίμα που μπορεί να βρίσκομαι. Ο Γιώργος Λιάγκας έτσι κι αλλιώς είναι φίλος μου» είπε η Μαρία Κορινθίου.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE