Asia Express: Κατέρρευσε παίκτρια - Κανείς δεν περίμενε αυτό το ζευγάρι να αποχωρήσει

Asia Express: Κατέρρευσε παίκτρια - Κανείς δεν περίμενε αυτό το ζευγάρι να αποχωρήσει

Άλλο ένα ζευγάρι αποχώρησε από το Asia Express την Κυριακή (09/10). Η έκπληξη των παικτών στην ανακοίνωση και η κατάρρευση της Χριστίνας Κολέτσα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Σε νέες περιπέτειες βρέθηκαν τα 6 ζευγάρια του "Asia Express", του ταξιδιωτικού παιχνιδιού του Star, το βράδυ της Κυριακής (09/10).

Οι δοκιμασίες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, με αποτέλεσμα η Χριστίνα Κολέτσα να μην αντέξει και να καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και η φίλη της, Μαρία, κλήθηκαν να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση με πολλές αντιξοότητες, με την ίδια να πέφτει στο έδαφος από την κούραση.

"Ένιωθα τεράστιο πόνο στα πόδια μου και ο πόνος δεν υπήρχε! Τα νεύρα ήταν πάνω από το κεφάλι μου και όταν έχω νεύρα χάνεται η λογική και γίνομαι λίγο κακιασμένη", είπε η Χριστίνα Κολέτσα, ενώ εξομολογήθηκε στην κάμερα: "Εμείς είμαστε λίγο στον κόσμο μας! Δηλαδή έχουμε έρθει εδώ πέρα λίγο σαν παιδική χαρά και απλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μια βγαίνουμε δεύτερες, μια βγαίνουμε τελευταίες. Το κάνουμε και για το κέφι μας και για να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας. Πρέπει όμως να γίνουμε λίγο πιο δυνατές και πιο "πονηρές" λίγο. Βλέπω όλον αυτόν τον καιρό ο ένας να βοηθάει τον άλλον και υπάρχουν ζευγάρια που ο ένας βοηθάει τον άλλον. Εμάς, όσο καιρό είμαστε εδώ πέρα, δεν μας έχει βοηθήσει ποτέ κανένας. Ποτέ".

Από την άλλη, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια το διασκέδασαν.

Asia Express: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Δείτε βίντεο εδώ.

Στο τέλος του επεισοδίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε το ζευγάρι που βγήκε τελευταίο και που έπρεπε να αποχωρήσει από το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο Χρήστος Ζώτος και ο Στέλιος Λεγάκης είναι το ζευγάρι που επιστρέφει στην Ελλάδα, με την Χριστίνα Κολέτσα και τη Μαρία να ξεσπούν σε κλάματα και να αγκαλιάζονται, αφού πίστευαν πως εκείνες θα έφευγαν από το παιχνίδι.

"Πάγωσαν" επίσης ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster. "Γιατί ρε; Τρίτοι ξεκινήσατε", είπε έκπληκτος ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε: "Έχω σοκαριστεί που φεύγουν τα παιδιά! Δεν το πιστεύω και δεν ξέρω πως θα είναι χωρίς τα παιδιά το παιχνίδι".

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE