Έκτακτη σύγκληση της G7 για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Έκτακτη σύγκληση της G7 για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Έκτακτη σύγκληση της G7 συμφώνησαν ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι με τον Γερμανό καγκελάριο Σολτς, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ότι η G7 θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση μετά τα χτυπήματα σε ολόκληρη την Ουκρανία και ότι ο ίδιος θα απευθύνει ομιλία.

Γράφοντας στο Twitter, είπε ότι μίλησε με τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς της Γερμανίας, η οποία ασκεί επί του παρόντος την προεδρία της G7, και ότι ο Σολτς συμφώνησε να πραγματοποιήσει μια επείγουσα συνεδρίαση της ομάδας.

«Η ομιλία μου έχει προγραμματιστεί, στην οποία θα μιλήσω για τις τρομοκρατικές επιθέσεις από τη [Ρωσία]», είπε ο Ζελένσκι.

«Συζητήσαμε επίσης το θέμα της αυξανόμενης πίεσης στη [Ρωσία] και της βοήθειας για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων υποδομών».

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE