Κλειστός δρόμος στη Λεμεσό - Εργασίες για αποχέτευση - Προσοχή στην τροχαία κίνηση

Κλειστός δρόμος στη Λεμεσό - Εργασίες για αποχέτευση - Προσοχή στην τροχαία κίνηση

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου Κέντρου Λεμεσού, από τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Π. Λανίτη μέχρι την οδό Γόλγων, στον Δήμο Λεμεσού.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου.

Το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και καλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE