Κλειστός δρόμος στη Λεμεσό - Εργασίες για αποχέτευση - Προσοχή στην τροχαία κίνηση

Κλειστός δρόμος στη Λεμεσό - Εργασίες για αποχέτευση - Προσοχή στην τροχαία κίνηση

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου Κέντρου Λεμεσού, από τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Π. Λανίτη μέχρι την οδό Γόλγων, στον Δήμο Λεμεσού.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου.

Το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και καλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE