Ανδρέας Μικρούτσικος: Ενοχλημένος με δημοσίευμα που τον θέλει να μην βρίσκεται στη ζωή - ΒΙΝΤΕΟ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ενοχλημένος με δημοσίευμα που τον θέλει να μην βρίσκεται στη ζωή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ωστόσο κάποια στιγμή θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό αέρα.

Αφορμή για την παρέμβαση του παρουσιαστή στάθηκε ένα δημοσίευμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, το οποίο θέλει τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην βρίσκεται πλέον στη ζωή.

«Είστε όλη η εκπομπή καλεσμένοι στην κηδεία μου. Δε θα πηγαίνουμε όλοι στον γάμο του Μαυρίκιου, θα έρθετε και στην κηδεία μου. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χυδαίος που με καταδίωκε και έμπαινε σπίτι μου από το μπαλκόνι. Αυτός το έγραψε και έγινε μια άκριτη αναπαραγωγή» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Σας παρακαλώ να έρθετε για το τελευταίο κατευόδιο. Ραντεβού αύριο το πρωί στην εκπομπή, θα σας φέρω τις προσκλήσεις για την κηδεία μου» είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.