Στόχοι κυβερνοεπιθέσεων έγιναν οι ιστότοποι 14 αμερικανικών αεροδρομίων

Στόχοι κυβερνοεπιθέσεων έγιναν οι ιστότοποι 14 αμερικανικών αεροδρομίων

Oι ιστότοποι 14 αμερικανικών αεροδρομίων δέχθηκαν σήμερα κυβερνοεπίθεση, για την οποία την ευθύνηανέλαβε η φιλορωσική ομάδα χάκερ Killnet.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, στο στόχαστρο χάκερ βρέθηκαν μεταξύ άλλων τα διεθνή αεροδρόμια του Λος Άντζελες, του Σικάγο, του Ορλάντο, του Ντένβερ, του Φοίνιξ και της Ατλάντα, καθώς επίσης και αεροδρόμια στο Κεντάκι, στον Μισισίπι και στη Χαβάη.

Από την κυβερνοεπίθεση δεν επηρεάστηκε η λειτουργία των αεροδρομίων. Ενημερώθηκε τόσο η Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών (TSA) όσο και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) για την υπόθεση.

Η φιλορωσική ομάδα χάκερ Killnet έχει αναλάβει ξανά στο παρελθόν την ευθύνη για κυβερνοεπιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους, ως αντίποινα για την υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.