Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αποκάλυψε το χειρότερο δώρο που έχει αγοράσει στην Κέιτ Μίντλετον - «Δεν το ξέχασε ποτέ»

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αποκάλυψε το χειρότερο δώρο που έχει αγοράσει στην Κέιτ Μίντλετον - «Δεν το ξέχασε ποτέ»

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθος στην επιλογή δώρου για τη σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον, και ότι η ίδια δεν το ξέχασε ποτέ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα γιορτάσει τα 41 της χρόνια στις 9 Ιανουάριο και αναμφίβολα ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, θα έχει ήδη σχέδια για να διασφαλίσει ότι η μέρα θα είναι ξεχωριστή για την επι 10 χρόνια σύζυγό τουμ Κειτ Μίντλετον.

Αλλά ακόμη και ο πρίγκιπας, έχει παραδεχτεί ότι δεν επιλέγει πάντα το σωστό δώρο για την αγαπημένη του και τη μητέρα των παιδιών του.

Το 2020, ο Γουίλιαμ, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του podcast του Πίτερ Κράουτς για την υποστήριξη της καμπάνιας Heads Up.

Αφού ο πρώην Άγγλος φόργουορντ, Πίτερ Κράουτς ομολόγησε ότι είχε αγοράσει στη σύζυγό του Άμπι Κλάνσι ένα αδιάβροχο μπουφάν για την επέτειο 3 χρόνων, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε: «Πήρα στη γυναίκα μου ένα ζευγάρι κιάλια μια φορά – δεν με άφησε ποτέ να το ξεχάσω». Και συνέχισε: «Δεν πήγε καλά. Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα γιατί της αγόρασα ένα ένα ζευγάρι κιάλια, μου φάνηκε καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή».

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, που γιόρτασαν τη δέκατη επέτειο του γάμου τους τον Απρίλιο του 2021, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2001 όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews.

Πηγή: gr.hellomagazine.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE