Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανάρτηση για το δυνατό χαστούκι από τη μητέρα της που διάγραψε - «Μείνετε classy»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανάρτηση για το δυνατό χαστούκι από τη μητέρα της που διάγραψε - «Μείνετε classy»

Η Μπριτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί τη μητέρα της, Λιν πως κάποια στιγμή τη χαστούκισε «τόσο δυνατά» επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει από έξοδό της.

«Την πρώτη φορά που με χαστούκισε κάποιος, ήταν μια νύχτα που η Πάρις (Χίλτον) και η Λίντσεϊ (Λόχαν) με άφησαν στο σπίτι μου με τα παιδιά μου» υποστηρίζει η 40χρονη σε ένα ποστ στο Instagram, που έκτοτε διαγράφηκε.

«Η μητέρα μου πρόσεχε τον Τζέιντεν και τον Πρέστον... ναι, πάρταρα έως τις 4 τα ξημερώματα και η μητέρα μου ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ!!! Μπήκα μέσα στο σπίτι, με κοίταξε και με χτύπησε τόσο δυνατά που δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!!»

Η τραγουδίστρια του Toxic υποστήριξε επιπλέον πως το συμβάν αυτό σημειώθηκε αφότου την εγκατέλειψε ο Κέβιν Φέντερλιν -ο πατέρας των δύο παιδιών της.

Η τραγουδίστρια κατέληξε στην ανάρτηση -όπου είχε ποστάρει ένα κλιπάκι με τη Τζένιφερ Λόπεζ που χαστουκίζει την Τζέιν Φόντα στην ταινία "Κακιά Πεθερά"- πως δεν θα είχε μάθει ποτέ πώς είναι η αίσθηση να δέχεσαι ένα χαστούκι, προτρέποντας τους θαυμαστές της να διατηρούν το «επίπεδό τους».

Την περασμένη εβδομάδα, η Λιν ζήτησε συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ, ικετεύοντάς τη να ξεμπλοκάρει το τηλέφωνό της ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από PageSix

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE