Η Ομόνοια στο... Μάντσεστερ το 2008: Η αύρα του Ρομπίνιο και η μεγάλη στιγμή του Αλαμπί - (Βίντεο-φωτος)

Η Ομόνοια στο... Μάντσεστερ το 2008: Η αύρα του Ρομπίνιο και η μεγάλη στιγμή του Αλαμπί - (Βίντεο-φωτος)

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει στο Μάντσεστερ τη Γιουνάϊτεντ όμως 14 χρόνια πριν είχε πάει ξανά για να αντιμετωπίσει τη Σίτι των Αράβων και του Ρομπίνιο!

Τότε για τον Β' προκριματικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (μετέπειτα Γιουρόπα) οι πράσινοι είχαν ηττηθεί με 1-2 στο ΓΣΠ και στον επαναληπτικό στο Έτιχαντ στις 2 Οκτωβρίου του 2008 έχασαν ξανά με το ίδιο σκορ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE