Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε κουμπαριά»

Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε κουμπαριά»

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις νέες του δηλώσεις για τον Γρηγόρη Γκουντάρα ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος έκανε πρεμιέρα μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονται φέτος τον χειμώνα.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Πιστεύω ότι αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε κουμπαριά ή δεν ξέρω τι θα γίνει… κάτι θα γίνουμε. Δεν θέλω να κρατάω κακία με κανέναν. Πραγματικά, μερικές φορές… ώπα. Όταν άκουγα που έβγαινε και έλεγε ότι ήθελε και πράγματα που δεν ίσχυαν, εγώ ένα πράγμα θέλω να κρατάτε ότι ο Γιώργος είναι καλό παιδί, τρελό παιδί, αλλά πάντα λέει την αλήθεια».


Ο Γιώργος Τσαλίκης πρόσθεσε για τα σχέδιά του: «Μπορεί να με δείτε κάπου τηλεοπτικά στο δεύτερο μισό της σεζόν», ενώ σε ερώτηση για το εάν είναι και άλλο πρόσωπο δίπλα του, ο τραγουδιστής είπε με χιούμορ: «Με τον Γρηγόρη»

Πηγη: tlife

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE