ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει το βίντεο από την στιγμή του τροχαίου της Κυβέλης του GNTM4

Σοκάρει το βίντεο από την στιγμή του τροχαίου της Κυβέλης του GNTM4

Το βίντεο- ντοκουμέντο απο το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με την περσινή νικητρια του GNTM Κυβελη Χατζηευστρατίου σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, φερνει στη δημοσιότητα η ελλαδική ιστοσελίδα protothema.gr.

Όπως φαίνεται, απο το υλικό, το όχημα με το 20χρονο μοντέλο, χτυπάει με το μπροστινό αριστερο μέρος το μηχανάκι και στη συνέχεια προσκρούει σε τρια σταθμευμένα οχήματα. Ο θάνατος για τον 62χρονο άνδρα ήταν ακαριαίος. Το άγριο σκηνικό, σημείωθηκε στις 3 το πρωί στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθηνας. Το μοντέλο, συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αυτοφωρο και στη συνέχεια αφέθη ελεύθερη.

Αφέθηκε ελεύθερη η 20χρονη- Διατάχθηκε έρευνα για το τροχαίο


Ελεύθερη αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Κυβέλη Χατζηευρστρατίου, το μοντέλο που είχε κερδίσει το GNTM4 που συνελήφθη σήμερα μετά από τροχαίο που είχε στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και παρέσυρε και σκότωσε έναν 60χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθηνας η νικήτρια του GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό.


Από την πλευρά της, η 20χρονη είχε παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι, με την προτεραιότητα να είναι στον 60χρονο οδηγό. Μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου και τελικά αφέθηκε ελεύθερη αφού διετάχθη η διεξαγωγή έρευνας για τις συνθήκες του τροχαίου.Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ενα μηχανάκι το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο γύρισε ανάποδα, ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top