LIFESTYLE

Love Island: Απρόσμενη η νέα αποχώρηση - Το πάρτι σε βίλα και το νέο ζευγάρι - Δείτε βίντεο

Love Island: Απρόσμενη η νέα αποχώρηση - Το πάρτι σε βίλα και το νέο ζευγάρι - Δείτε βίντεο

Ένας ήρθε, ένας έφυγε και μία εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει από τη βίλα του Love Island στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/10). Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές στο ριάλιτι γνωριμιών.

Υπήρξε μια νέα άφιξη στη βίλα με τον Γιώργο Σωτηρίου να μπαίνει αποφασισμένος, μια απρόσμενη αποχώρηση με τον Γιώργο Κόλκα που είχε μείνει... μπουκάλα να επιστρέφει σπίτι του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και μια δήλωση αποχώρησης από την Ιωάννα που θέλησε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της.

Ο Κόρκας είχε έρθει πολύ κοντά στην αρχή με την Κλαούντια, όμως κυρίως τα πράγματα πήγαν «ένα βήμα πιο πέρα» με την Ιωάννα. Από πολύ νωρίς το πρωί στη βίλα του Love Island, ο Γιώργος Κόρκας έλειπε και αυτό είχε παραξενέψει τους παίκτες, ακόμα και τη Χριστίνα, η οποία απόρησε που δεν τον είδε.

«Ξυπνήσατε με μια αισθητή απουσία. Σήμερα το πρωί ξυπνήσατε και από τη βίλα έλειπε ο Γιώργος Κόρκας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει από το Love Island για προσωπικούς του λόγους... Καταλαβαίνω ότι είχατε έρθει πολύ κοντά μαζί του» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ιωάννα ήταν η πρώτη που με κλάματα, μίλησε για εκείνον, μιας και είχαν έρθει πολύ κοντά και οι κοινές τους στιγμές ήταν πολλές. Το κλίμα έγινε ακόμα πιο βαρύ, όταν και οι υπόλοιποι παίκτες δεν έκρυψαν τα συναισθήματά τους για τον Γιώργο Κόρκα, αφού όλοι είπαν ότι ήταν μία πολύ ευχάριστη παρουσία.

Η υποδοχή του νέου παίκτη ήταν αρκετά μουδιασμένη από τα αγόρια της βίλας μιας και δεν περίμεναν πως θα προστεθεί ακόμα ένας στην παρέα.

Ωστόσο, εκείνοι ήταν αυτοί που τελικά ξενάγησαν τον νέο παίκτη στην βίλα κάτι που δεν άρεσε στον Γιώργο αφού τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήθελα κάποιο κορίτσι να μου δείξει το σπίτι».

Δείτε το βίντεο με την επιλογή κοριτσιού του Γιώργου

Ποιος είναι ο Γιώργος Σωτηρίου
Πρόκειται για τον Γιώργο Σωτηρίου που εργάζεται στη θέση της υποδοχής στον τομέα της εστίασης και παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ. Όπως είπε στην κάμερα του Love Island είναι single τους τελευταίους πέντε μήνες. Έχει έρθει στην Τενερίφη για να εμπλουτίσει και με άλλα κόλα το παιχνίδι όπως είπε. Ενώ είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει όλες τις ατάκες πεσίματος που γνωρίζει. Στη συνέχεια όπως αποκάλυψε έχει σταμπάρει δύο κοπέλες που του αρέσουν πολύ. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο Love Island.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top