Φωτογραφία από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα στη Λεμεσό – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Φωτογραφία από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα στη Λεμεσό – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου, στο ελικοδρόμιο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε γυναίκα, ενώ από τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν εικάζεται ότι το πτώμα ήταν στο σημείο περίπου 4-5 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι το πτώμα εντοπίστηκε εντός του περιφραγμένου χώρου από εργάτες που βρέθηκαν στο σημείο για καθαρισμό. Όπως προαναφέραμε το πτώμα βρέθηκε σε αποσύνθεση.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE