Χριστοδουλίδης: Στόχος νέα διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό μέσα στο καλοκαίρι
Άτυπος στόχος είναι όπως εντός του καλοκαιριού να συγκληθεί διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα 100 καλύτερα ταλέντα του κόσμου στα πρόσφατα Global Child Prodigy Awards, ήταν ο νεότερος πιανίστας που έπαιξε ποτέ στο Ηρώδειο και ταυτόχρονα ο νεότερος Έλληνας σολίστ που εμφανίστηκε στο φημισμένο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.
Ο Στέλιος Κερασίδης έχει λάβει πολλές διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις, που αποτελούν παρακαταθήκη για ένα λαμπρό μουσικό μέλλον, με την βράβευσή του στα φετινά Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca να αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή για τον νεαρό μουσικό.
Μάλιστα, προ λίγων ημερών ο Στέλιος Κερασίδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, όπου και ανακάλυψε ένα πιάνο μέσα στην αίθουσα του αεροδρομίου.
Ο 9χρονος αποφάσισε να παίξει προκειμένου… «να δούμε τι θα γίνει».
Το αποτέλεσμα, όπως ήταν αναμενόμενο τον δικαίωσε, ενώ το βίντεο έγινε viral σε Facebook και TikTok!
Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




