Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα

Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά από δικαστική απόφαση, οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, την Παρασκευή 07/10/2022, μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι δύο κατηγορούμενοι παρουσιάστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου χθες, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, ενώ μετά από δικαστική απόφαση αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους ενώ, ο 46χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι, τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν στο πλαίσιο διερεύνησης των επεισοδίων, στο στάδιο ΓΣΠ, την περασμένη Παρασκευή.

Οι κατηγορίες και για τα δύο πρόσωπα αφορούσαν, συμπλοκή, επίθεση και άρνηση εγκατάλειψης αγωνιστικού χώρου.

Παράλληλα, επιπρόσθετη κατηγορία που αφορούσε τον 34χρονο ήταν η μεταφορά επικίνδυνου οργάνου στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE