Στα χέρια της Αστυνομίας 46χρονος για υπόθεση εμπρησμού οικίας και κλοπής

Στα χέρια της Αστυνομίας 46χρονος για υπόθεση εμπρησμού οικίας και κλοπής

Χειροπέδες σε 46χρονο, ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση εμπρησμού οικίας και κλοπής, πέρασε η Αστυνομία την Πέμπτη (13/10), στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στη 1.15 τα ξημερώματα της Τρίτης, 04 Οκτωβρίου, 2022, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κατοικία σε περιοχή της Λεμεσού.

Την πυρκαγιά, που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό της κατοικίας, κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψαν υποψίες εναντίον του 46χρονου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο ύποπτος συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE