ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στο Λονδίνο: Κατηγορούμενη για φόνο εθεάθη να σέρνει μια τεράστια μπλε βαλίτσα στους δρόμους - Δείτε βίντεο

Σοκ στο Λονδίνο: Κατηγορούμενη για φόνο εθεάθη να σέρνει μια τεράστια μπλε βαλίτσα στους δρόμους - Δείτε βίντεο

Μια γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία της φίλης της εθεάθη σε βίντεο να σέρνει μια βαλίτσα με το ακέφαλο πτώμα της φίλης της στους δρόμους του Λονδίνου μετά τη δολοφονία.

Η 38χρονη Jemma Mitchell, κατηγορείται ότι σκότωσε και αποκεφάλισε την 67χρονη φίλη της Mee Kuen Chong, στο σπίτι της στο Γουέμπλεϊ το 2021.

Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα 15 μέρες αργότερα, φέρεται να παράτησε το ακέφαλο πτώμα περισσότερο από 200 μίλια μακριά στο Salcombe του Ντέβον.

Στις 9 Ιουνίου 2021, πλάνα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνουν το θύμα να περπατά στην οδό Chaplin όπου ζούσε, συνοδευόμενη από τον ενοικιαστή της.

Δύο ημέρες αργότερα, νωρίς το πρωί, η κατηγορούμενη εθεάθη σε βίντεο να περπατά από το σπίτι της στο Willesden με μια μεγάλη μπλε βαλίτσα και ένα σακίδιο και να κατευθύνεται προς το σπίτι της Chong στις 08:01 π.μ.

Πάνω από πέντε ώρες αργότερα, εμφανίστηκε ξανά κρατώντας τη μπλε βαλίτσα και μια άλλη μικρότερη, που φέρεται να περιείχε οικονομικά έγγραφα της Chong.

Η κατηγορούμενη εθεάθη επίσης σε πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, που προβλήθηκαν στους ενόρκους, να σέρνει τις βαλίτσες στον δρόμο για δύο ώρες προτού την παραλάβει ένα ταξί.

Εκείνο το διάστημα, είχε τηλεφωνήσει σε διάφορες εταιρείες ταξί εννέα φορές πριν την παραλάβει ένας οδηγός.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, πήγε στο νοσοκομείο St Thomas στο κεντρικό Λονδίνο επειδή όπως η ίδια ισχυρίστηκε είχε σπάσει το δάχτυλο της, όταν επιχείρησε να κλείσει μια πόρτα - ισχυρισμός που η εισαγγελία λέει ότι είναι ψέμα.

Στην δικαστική αίθουσα ακούστηκε ότι η μπλε βαλίτσα, που φαίνεται στα πλάνα, δεν εμφανίστηκε ξανά μέχρι τις 26 Ιουνίου 2021, όταν σύμφωνα με την εισαγγελία η Mitchell νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και οδήγησε ως το Salcombe με τη βαλίτσα να περιέχει το ακέφαλο πτώμα της φίλης της.

Η αποκεφαλισμένη σορός της Chong ανακαλύφθηκε στο δάσος από περαστικούς την επόμενη μέρα ενώ το κρανίο της βρέθηκε σε κοντινό σημείο λίγες μέρες αργότερα.

Οι ένορκοι άκουσαν προηγουμένως την εισαγγελία να ισχυρίζεται ότι η Mitchell είχε σκοτώσει την Chong επειδή της ζητούσε εκατοντάδες χιλιάδες λίρες για να πληρώσει για επισκευές στο σπίτι της.

Παρά τα πλάνα η Mitchell επιμένει να αρνείται την ενοχή της ενώ η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες του BBC

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top