Πτώμα στο ΓΝ Λεμεσού: Διακόπηκε η νεκροτομή – Δεν βρήκαν ακόμη απαντήσεις

Πτώμα στο ΓΝ Λεμεσού: Διακόπηκε η νεκροτομή – Δεν βρήκαν ακόμη απαντήσεις

Θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα η εξέταση της σορού που εντοπίστηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εξέταση η οποία κράτησε πολλές ώρες και διενεργείται από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Ορθόδοξο Ορθοδόξου και ανθρωπολόγο διακόπηκε αφού δεν έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις. Στο παρόν στάδιο η Αστυνομία δεν έχει πληροφορίες για το πότε θα επαναρχίσει η εξέταση.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι η Αστυνομία αναμένει τις απαντήσεις που χρειάζεται ώστε να προχωρήσει στη διερεύνηση άμεσα.

«Αναμένουμε απαντήσεις. Κάποιες απαντήσεις θα τις έχουμε άμεσα από τη νενομισμένη νεκροτομή που πραγματοποιείται σήμερα. Για κάποιες απαντήσεις θα χρειαστεί χρόνος όπως για παράδειγμα η ταυτοποίηση του ανθρώπινου σκελετού που θα χρειαστεί να ληφθούν δείγματα για να ταυτοποιηθούν με την μέθοδο του DNA», είπε συγκεκριμένα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE