ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Επηρεάζεται η περιοχή από σύστημα στο Ιόνιο - Καταιγίδες τα ξημερώματα της Κυριακής

Καιρός: Επηρεάζεται η περιοχή από σύστημα στο Ιόνιο - Καταιγίδες τα ξημερώματα της Κυριακής

Χαμηλό βαρομετρικό με κέντρο το Ιόνιο που σταδιακά βαθαίνει και κινείται νοτιοανατολικά, αναμένεται να αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή από τα ξημερώματα της Κυριακής σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας. Στην ατμόσφαιρα, από το Σάββατο μέχρι και την Κυριακή, είναι πιθανόν να αιωρείται αραιή σκόνη.

Απόψε, θα υπάρχουν αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα και αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και σταδιακά τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Σάββατο ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που είναι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως σε βορειοανατολικές περιοχές και στα ανατολικά παράλια. Σταδιακά από το μεσημέρι και μετά, θα αναπτυχθούν νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανόν μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ μετά τα μεσάνυκτα αναμένονται σταδιακά από τα δυτικά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά παράλια θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με τον καιρό να παρουσιάζει αισθητή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Τη Δευτέρα, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Κυριακή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ μέχρι την Τρίτη θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top