ΕΛΛΑΔΑ

Νέο σοκ στην Ελλάδα με ανήλικη - 48χρονος φαίνεται να ασέλγησε σε βάρος 13χρονης

Νέο σοκ στην Ελλάδα με ανήλικη - 48χρονος φαίνεται να ασέλγησε σε βάρος 13χρονης

Ενας άνδρας 48 ετών συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o άνδρας συγκατοικεί στην Αθήνα με μητέρα 13χρονου κοριτσιού και φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος του.

Η σύλληψη έγινε σε περιοχή της Αθήνας, βάσει εντάλματος, και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη με ένταλμα, βραδινές ώρες σήμερα 14-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο ή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του, κατ’ εξακολούθηση, σε περιοχή της Αθήνας.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top