Κιμ Καρντάσιαν: «Παλεύει» για την αθώωση ράπερ που φυλακίστηκε

Κιμ Καρντάσιαν: «Παλεύει» για την αθώωση ράπερ που φυλακίστηκε

Η Κιμ Καρντάσιαν στέκεται και πάλι στο πλευρό του φυλακισμένου ράπερ Gunna. Η διάσημη τηλεπερσόνα με πολλές αναρτήσεις της στα Instagram stories της, έδειξε να «παλεύει» να «καθαρίσει» το όνομά του.

Οι νέες δημοσιεύσεις της έρχονται ως συνέχεια της πρώτης «εκστρατείας» της Καρντάσιαν, η οποία πριν από μερικούς μήνες είχε εκφράσει ξανά την επιθυμία της, να αποφυλακιστεί ο ράπερ, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή κλοπιμαίων, αλλά και ναρκωτικών, με σκοπό την πώληση. Με τις ίδιες κατηγορίες βαραίνεται και ο επίσης ράπερ Young Thug και άλλα μέλη της συμμορίας τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE