Η επική γκάφα της Γερμανού που «πάγωσε» το πλατό – «Ζητώ συγγνώμη»

Η επική γκάφα της Γερμανού που «πάγωσε» το πλατό – «Ζητώ συγγνώμη»

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε να αναπολήσει όμορφες στιγμές τις καλλιτεχνικής του διαδρομής μέσα από μελωδίες και εικόνες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE