J2US: H Σοφία Αρβανίτη και ο Γιάννης Κατινάκης είναι οι πρώτοι που αποχώρησαν

J2US: H Σοφία Αρβανίτη και ο Γιάννης Κατινάκης είναι οι πρώτοι που αποχώρησαν

To δεύτερο live του J2US ολοκληρώθηκε μετά από έναν… μαραθώνιο επί σκηνής και είχαμε την πρώτη αποχώρηση. Το ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή του σόου μόνο για δυο φορές ήταν η Σοφία Αρβανίτη και ο Γιάννης Κατινάκης.

Το 2ο λive σόου ξεκίνησε στις 8 το βράδυ και το μεγάλο μουσικό πάρτι ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα.

Ο Γιάννης Κατινάκης και η Σοφία Αρβανίτη αποχώρησαν οριστικά από το J2US, αποχαιρετώντας τα υπόλοιπα ζευγάρια και τους κριτές του σόου, ευχαριστώντας για τις δύο εμφανίσεις τους επί σκηνής, καθώς στο πρώτο live της πρεμιέρας δεν υπήρξε αποχώρηση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποσύρεται η Αννίτα Δημητρίου από την κούρσα των εκλογών

Αποσύρεται η Αννίτα Δημητρίου από την κούρσα των εκλογών

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κρίσιμη συνάντηση της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Γιώργο Παμπορίδη, στα γραφεία του κόμματος στην Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE