Έντονα καιρικά φαινόμενα στην επαρχία Πάφου - Συσσώρευση νερού και κατολισθήσεις βράχων

Έντονα καιρικά φαινόμενα στην επαρχία Πάφου - Συσσώρευση νερού και κατολισθήσεις βράχων

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στην επαρχία Πάφου, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρατηρείται σε διάφορα σημεία, συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα και κατολισθήσεις βράχων και όγκων χώματος.

Επίσης, στις Λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού, Ακαμαντίδος και Ελλάδος, παρατηρείται συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: «Άνοιξαν οι ουρανοί» - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση - Βροχές και καταιγίδες σε πολλά σημεία της Κύπρου - Βίντεο

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE