«Έβρεξε» προβλήματα: Ζημιές σε μηχανουργείο οχημάτων και συνεργείο ΜΟΤ από την κακοκαιρία

«Έβρεξε» προβλήματα: Ζημιές σε μηχανουργείο οχημάτων και συνεργείο ΜΟΤ από την κακοκαιρία

Στην τοποθέτηση ότι δεν υπήρχαν προβλήματα στην ύπαιθρο προέβη η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, ζημιές προκλήθηκαν εντός της πόλης της Πάφου σε μηχανουργείο οχημάτων και συνεργείο ΜΟΤ.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κα. Λάμπρου ανέφερε πως στην ύπαιθρο της επαρχίας Πάφου σημειώθηκαν μόνο μικρές κατολισθήσεις χωμάτων στον χωρητικό δρόμο Καλλέπειας, στην κυρία οδό από τον παρακείμενο διαχωρισμό οικοπέδων. Ωστόσο πρόσθεσε, συνεργείο της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου προχώρησε στον καθαρισμό του δρόμου και η κατάσταση έχει αποκατασταθεί.

Στο μεταξύ αρκετά προβλήματα προκλήθηκαν σε Πάφο και Γεροσκήπου, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να παρουσιάζεται στην περιοχή του υπό κατασκευή κυκλικού κόμβου και συγκεκριμένα στην ένωση των λεωφόρων Ελλάδος και Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Εξάλλου σε ανάρτηση του στο twitter ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως τα περισσότερα περιστατικά στην Πάφο έχουν διεκπεραιωθεί.  Υπάρχουν, όπως αναφέρει τρία επεισόδια όπου γίνεται άντληση ομβρίων υδάτων. Οι μεγαλύτερες ζημιές ήταν σε μηχανουργείο οχημάτων και συνεργείο ΜΟΤ όπου υπέστησαν ζημιές οχήματα και άλλα μηχανήματα και σε άλλες τρεις περιπτώσεις υπέστησαν ζημιές οικιακός εξοπλισμός.

Επιπρόσθετα σημειώνει, ο κ. Κεττής στη Πόλη Χρυσοχούς  ανταποκρίθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία σε μικρή πυρκαγιά ξηρών χόρτων μετά από πτώση κεραυνού.

Επανέλαβε επίσης πως οι κλήσεις 30 στον αριθμό που δέχτηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, αφορούν πλημμυρισμένα υπόγεια και υποστατικά, πτώσεις δέντρων και επικίνδυνων αντικειμένων, άνοιγμα φρεατίων  ομβρίων υδάτων και σε μια περίπτωση ρυμούλκηση ακινητοποιημένου οχήματος.

Στο μεταξύ ακυρώθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το 4ο Φεστιβάλ Τρύγου στην Παναγιά που ήταν η διοργάνωση του για σήμερα και που περιλάμβανε την διαδικασία του μαζέματος των σταφυλιών από τα αμπέλια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE