Θεοφανία Παπαθωμά: Η ηθοποιός επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο

Θεοφανία Παπαθωμά: Η ηθοποιός επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στα έδρανα του Πανεπιστημίου.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η ηθοποιός, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Θεοφανία Παπαθωμά, σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κώστα Καζάκου και Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ έχει και δίπλωμα άσκησης δικηγορίας. Όπως ανακοίνωσε με τη νέα δημοσίευσή της, ετοιμάζεται πλέον και για τις μεταπτυχιακές σπουδές της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE