Ζωή σε τρεις συνανθρώπους του έδωσε 12χρονος, θύμα τροχαίου στα κατεχόμενα

Ζωή σε τρεις συνανθρώπους του έδωσε 12χρονος, θύμα τροχαίου στα κατεχόμενα

Καλά στην υγεία τους είναι οι τρεις ασθενείς που δέχθηκαν μεταμόσχευση οργάνων από τον 12χρονο Αρντά Οκούρ, οποίος απεβίωσε ενώ βρισκόταν στην εντατική, ύστερα από σοβαρό τροχαίο.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η «υπουργός υγείας», Ιζλέμ Γκιουρτσιαγ Αλτούγρα και η διοίκηση του «γενικού νοσοκομείου» της κατεχόμενης Λευκωσίας έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσουν ότι όλα πήγαν καλά με τις μεταμοσχεύσεις της καρδιάς και των δύο νεφρών του μικρού Αρντά και οι ασθενείς βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ανακοινώθηκε επίσης ότι το συκώτι του 12χρονου θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή στην Τουρκία.

Σημειώνεται ότι περίπου 100 άτομα στα κατεχόμενα βρίσκονται σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού και 20 για καρδιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE