Δίνει εξηγήσεις ο Αναστασιάδης για την δήλωση περί τριών συνεργατών - «Ήταν αστεϊσμός»

Δίνει εξηγήσεις ο Αναστασιάδης για την δήλωση περί τριών συνεργατών - «Ήταν αστεϊσμός»

Η εμπλοκή μου στις εκλογικές διεργασίες, έστω και αν είναι γνωστή και δεδηλωμένη η θέση μου ότι υποστηρίζω την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, διακρίνεται από σεβασμό στον θεσμικό ρόλο, που οφείλω να διαδραματίσω, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Απαντούσε σε ερώτηση σχετικά με τα όσα λέγονται αναφορικά με τη δήλωση του την περασμένη Παρασκευή σε εκδήλωση στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια.

"Έχω δηλώσει - και μέχρι σήμερα έχω αποδείξει - ότι η εμπλοκή μου στις εκλογικές διεργασίες, έστω και αν είναι γνωστή και δεδηλωμένη η θέση μου ότι υποστηρίζω την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, διακρίνεται από σεβασμό στον θεσμικό ρόλο που οφείλω να διαδραματίσω", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε πως "η αναφορά μου στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια, και αυτό επιβεβαιώνεται από τα τηλεοπτικά πλάνα, δεν ήταν πάρα ένας αστεϊσμός με βάση τα όσα γράφονται και λέγονται για τους τρεις υποψήφιους".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE