Επεισόδια στο ΓΣΠ: «Άκουσε την ποινή» του 20χρονος - Εξάμηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα και «βαρύ» χρηματικό πρόστιμο

Επεισόδια στο ΓΣΠ: «Άκουσε την ποινή» του 20χρονος - Εξάμηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα και «βαρύ» χρηματικό πρόστιμο

Εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα, επέβαλε την περασμένη Παρασκευή, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε 20χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπόθεση βίας στα γήπεδα. Παράλληλα, το Δικαστήριο επέβαλε στον 20χρονο και χρηματικό πρόστιμο ύψους €500.

Ο 20χρονος είχε συλληφθεί, στις 25 Αυγούστου 2022, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της GENT Βελγίου, στο στάδιο Γ.Σ.Π., για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροτεχνημάτων.

Η υπόθεση εναντίον του καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, την επόμενη μέρα, 26 Αυγούστου. Η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, με το δικαστήριο να επιβάλλει στον 20χρονο, χρηματικό πρόστιμο ύψους €250, για την κατηγορία της μεταφοράς επιθετικού όπλου σε αθλητικό χώρο και χρηματικό πρόστιμο ύψους €250, για την κατηγορία της χρησιμοποίησης επικίνδυνου αντικειμένου κατά τη διεξαγωγή αγώνα σε αθλητικό χώρο. Επίσης το Δικαστήριο εξέδωσε, διάταγμα αποκλεισμού του 20χρονου, από αγώνες ή εκδηλώσεις σε αθλητικούς χώρους, για διάστημα έξι μηνών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE