Αεροδρόμιο Λάρνακας: Πέντε πτήσεις καθυστέρησαν να προσγειωθούν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Πέντε πτήσεις καθυστέρησαν να προσγειωθούν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν το μεσημέρι στη πόλη και επαρχία Λάρνακας, είχαν ως αποτέλεσμα πέντε πτήσεις να καθυστερήσουν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της πόλης.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airports αναφέρουν ότι το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, λόγω της έντονης και δυνατής βροχόπτωσης και της ιδιαίτερα χαμηλής ορατότητας στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, πέντε πτήσεις καθυστέρησαν να προσγειωθούν.

Μία πτήση από την Ιορδανία αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Αμμάν και αναμένεται ενημέρωση των αρχών του αεροδρομίου, για το πότε θα προσγειωθεί εκ νέου στον αερολιμένα Λάρνακας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ η Hermes Airports, διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων της Κύπρου, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του προβλήματος και ο αερολιμένας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE